Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Planering og graderservice

Hvad enten du som privat eller erhvervskunde har brug for professionel og pålidelig planering og anden ekspertise inden for graderopgaver, finder du en både seriøs og kompetent samarbejdspartner i AML Entreprise. Vi har mange års erfaring inden for planering og graderopgaver - og vi har udviklet et både kompetent og serviceorienteret team af fagfolk, der har styr på en bred vifte af opgaver inden for feltet.

Vi udfører mange forskellige typer af opgaver. Nogle som fuld entreprise, andre som underleverandør til entrepriseholderen.

Moderne maskinpark

For at opretholde vort høje serviceniveau, har vi det nyeste og mest moderne udstyr, som gør det muligt at udføre planering og graderservice af en meget høj kvalitet. Vi bruger udelukkende det absolut bedste maskinel, og det holdes hele tiden opdateret. Vores store kundekreds består af både private og erhvervskunder, vi fungerer også gerne som underleverandør på større projekter. AML Entreprise er din garanti for graderservice ogplanering, der lever op til de højeste standarder. Vi sammensætter en arbejdsplan, der skal hjælpe dig til at opnå en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Det kalder vi helt almindelig kundeservice, og det har en helt central placering i vort forretningskoncept. Så hvorfor ikke kontakte os for et uforpligtende tilbud? Vi står altid gerne til rådighed med både generel vejledning og specifik og individuel rådgivning, hvis du skulle ønske det.

sidekick

Få mere for det samme

Hos AML Entreprise har vi det nyeste og mest moderne udstyr.
Planering og graderservice udføres hurtigere og mere præcist. Det betyder, rent praktisk, at der ved planering af f.eks. underlag til en cykelsti, afrettes med et minimum af ujævnheder, således at efterfølgende forbrug af asfalt minimeres.Med vore specialmaskiner kan vi løse alle former for planeringsopgaver.
Laser: Til vandret, tagrygs- og kuvertfald samt opsætning af bede.
Ski-sonic: Til veje og stier efter kantsten eller opsat snor.
Totalstation: Med en totalstation kan der arbejdes direkte med tegninger fra CAD-model. Nøjagtig afretning kan også udføres hvor der ikke er satellitmodtagelse. Det kan være under broer, i skove og ved høje bygninger. Det er kun nødvendigt med visuel kontakt fra prisme til totalstation. Med en totalstation kan der opnås maksimal nøjagtighed inden for millimeter. Processen udføres efter de højeste standarder og vi har en skarp disciplin i forhold til opdatering af udstyr samt egenkontrol. Få optimeret dit eget projekt, test os for en pris og en snak om mulighederne.

før

Planering til fullsize kunstgræsbane i Dianalund

Grafisk oplæg

Planering til fullsize kunstgræsbane i Dianalund

Efter

Planering til fullsize kunstgræsbane i Dianalund

før

Planering til fullsize kunstgræsbane i Dianalund

Grafisk oplæg

Planering til fullsize kunstgræsbane i Dianalund

Graderservice og planering

Kontakt os ved alle større og mindre opgaver, hvor du gerne vil have en professionel og effektiv samarbejdspartner, der har alt det nødvendige udstyr og erfaring, så projektet udføres optimalt. Herunder kan du se et lille udvalg af de kunder, som vi har hjulpet gennem tiden.

Tilfredse referencer

Vi planerer og afretter bl.a. for:
Erik Møberg – M.J. Eriksson – Barslund – TM Anlæg Fyn – G. Tscherning – TC Anlæg – Arkil – DK Plant – Swedponic Sverige – Gunnar Chistensens Planteskole – Alfred &Katrine A/S – Entreprenørfirmaet Ollerup – Karise Anlæg og Byg – Faaborg-Midtfyn Entreprenøren – Gartneriet PKM – Gartneriet Møllerhøj – Nordfyns Brolægning – NKI – Mads Boye