Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Betonknusning

Hos AML Entreprise , er vi specialister i knusning af beton og andre materialer. Vi kan hjælpe med selve knusningen - eller varetage hele projektet fra nedrivning og betonknusning til kloakering og jordmodning,

Vi har en særdeles dygtig medarbejderstab, der besidder de nødvendige faglige kompetencer og mange års erfaring inden for betonknusning, der gør at vi kan løse enhver opgave inden for området. Det gør at vores kunder er garanteret en meget høj kvalitet, når de vælger betonknusning hos AML Entreprise . I tillæg hertil sælger vi desuden knust materiale til favorable priser.

Kontakt os på telefon 65 96 07 12 for at høre nærmere om knusning af beton.

Få brokker gjort brugbare

AML Entreprise råder over mobil betonknuser, og det betyder at du, ved nedbrydning eller knusning af dine deponerede materialer, kan rekvirere AML Entreprise til at knuse dit materiale i de fraktioner, som kan anvendes på din egen matrikel til vej eller lignende. Vi knuser typisk i flg. fraktioner:
- Tegl 0-80 mm.
- Beton: 0-32 mm.
- Asfalt: 0-22 mm.

sidekick

Salg af knust materiale

I forbindelse med nedbrydninger produceres løbende forskellige typer af knuste materialer, i diverse fraktioner. Ring og hør hvad der er på lager i øjeblikket. Eller aftal evt. speciel produktion af ønsket fraktions størrelse. Vi har en professionel maskinpark, der sætter os i stand til at levere skræddersyede løsninger, som imødekommer dine behov og ønsker til mindste detalje.

sidekick

Typer af knuste materialer

  • Beton
  • Tegl
  • Asfalt
  • Genbrugsstabil
  • m.m.
sidekick

Få et tilbud på knusning af beton og andre materialer

Ønsker du at uforpligtende tilbud på levering af knuste materialer? Så kontakt os på telefon 65 96 07 12.