Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Afretning af veje - det finder du her

Har du brug for en professionel og seriøs samarbejdspartner til at hjælpe dig med afretning af en vej?

Hos AML Entreprise har vi mange års erfaring inden for vejafretning, og vi har et kompetent medarbejderteam, som har både den nødvendige erfaring og de rette kompetencer til at udføre afretning af en virkelig høj kvalitet

Oplev glæden ved en altid velafrettet vej, indgå en serviceaftale, det betaler sig.

Professionel opgaveløsning

Vi kan indgå på alle etaper i processen - fra første færd eller ved den sidste afretning. Vi kan modtage 3d-tegninger fra landmåler eller selv lave beregningerne. Du vælger selv om opgaven skal løses på timeløn eller efter kvadratmeterpris.

Moderne maskiner og dygtige medarbejdere

Det betyder blandt andet, at vore dygtige medarbejdere er specialister i at betjene vores moderne maskinel, som for eksempel omfatter en af de nyeste og mest effektive vejhøvle på markedet. Vores maskiner kan styres ved hjælp af forskellige systemer - fx laser eller sonar. Således arbejder vi inden for 2-3 millimeters nøjagtighed.

Har du en grus- eller markvej, som er fuld af huller eller ujævnheder? Ulemperne er mange, når vejen ikke er i orden, og det kan vi hjælpe dig med at ændre. Hvorfor risikere skader på bil, motorcykel, knallert, cykel eller sågar personskade, når det er både nemt og hurtigt at afhjælpe problemet ved hjælp af effektiv afretning?

Tilfredse referencer

Vi planerer og afretter bl.a. for:
Erik Møberg – M.J. Eriksson – Barslund – TM Anlæg Fyn – G. Tscherning – TC Anlæg – Arkil – DK Plant – Swedponic Sverige – Gunnar Chistensens Planteskole – Alfred &Katrine A/S – Entreprenørfirmaet Ollerup – Karise Anlæg og Byg – Faaborg-Midtfyn Entreprenøren – Gartneriet PKM – Gartneriet Møllerhøj – Nordfyns Brolægning – NKI – Mads Boye

Få et tilbud på vejafretning, kontakt AML Entreprise på telefon 65 96 07 12.